0.00 Lek 0
Klasifiko sipas:
375.00 Lek
Pulë e gatshme e ngrirë e paketuar
55.00 Lek
Kos frutash shije banane dhe dardhë 125gr
55.00 Lek
Kos natyral në gotës 150gr
55.00 Lek
Kos frutash shije frutpasion 125gr
50.00 Lek
Kos frutash shije qershi 125gr
135.00 Lek
Kos natyral në gotë 500gr
169.00 Lek
Margarine fast
299.00 Lek
Margarine fast
120.00 Lek
Margarine fast
120.00 Lek
Margarine fast
225.00 Lek
Margarine fast