0.00 Lek 0
Klasifiko sipas:
230.00 Lek
Çokollatë e zezë me ekstrakte vanilje, arrë dhe qumësht
119.00 Lek
Çokollatë e bërë me qumësht alpin me shije rrush i thatë 100gr
115.00 Lek
Çokollate e bërë me qumësht alpin me copëza lajthie 100gr
48.00 Lek
Çokollatë 40g
48.00 Lek
Çokollatë 42g
35.00 Lek
Patatina me kripë 40gr
35.00 Lek
Patatina djegëse 40gr
145.00 Lek
Patatina me kripë 150gr
145.00 Lek
Patatina me kripë 150gr
75.00 Lek
Çokollatë 45gr
130.00 Lek
Karamele e athët dhe e butë 115gr
135.00 Lek
Çokollatë me qumësht