0.00 Lek 0
Klasifiko sipas:
1,300.00 Lek
Kafe e çastit 200gr
585.00 Lek
Kafe lavazza dekafeinato në vakum 250gr
540.00 Lek
Kafe e pjekur me shije të butë dhe aromatike në vakum 250gr
465.00 Lek
Kafe lavazza ne vakum 250gr
415.00 Lek
Kafe lavazza në vakum 250gr
575.00 Lek
Kafe e çastit 420gr
479.17 Lek
Kafe e çastit 250gr
299.00 Lek
Kafe e çastit 144gr
570.00 Lek
Kafe e çastit 250g
285.00 Lek
Kafe e çastit 140gr
1,120.00 Lek
Kafe e çastit 200gr
599.00 Lek
Kafe e çastit 100gr