0.00 Lek 0
Klasifiko sipas:
770.00 Lek
Bojë flokësh l'oreal
305.00 Lek
Lines femrash 44 copë
270.00 Lek
Lines femrash 30 copë
320.00 Lek
Lines femrash 44 copë
335.00 Lek
Lines femrash 36 copë
450.00 Lek
Shplarës goje i lëngshëm 500 ml
265.00 Lek
Shplarës goje i lëngshëm 250 ml
299.00 Lek
Shampo koke 2in1 për të gjitha llojet e flokëve 250ml
770.00 Lek
Bojë flokësh l'oreal
505.00 Lek
Shampo koke mbron ngjyrën e flokëve 400ml
505.00 Lek
Shampo koke për rigjenerim total të flokëve 400ml
505.00 Lek
Shampo koke për flokë të yndyrshëm dhe kundër zbokthit 400ml