0.00 Lek 0
Klasifiko sipas:
55.00 Lek
Pije freskuese çaji jeshil
89.00 Lek
Çaj kamomili me filter
170.00 Lek
Çaj me boronicë të kuqe, 20 bustina 40gr
149.00 Lek
Çaj me limon, 20 bustina 40gr
170.00 Lek
Çaj mali, 20 bustina 35gr
149.00 Lek
Çaj i zi, 20 bustina 40gr
660.00 Lek
Çaj me mollë kanellë dhe hibiscus
560.00 Lek
Çaj jeshil, 20 bustina 40gr
589.00 Lek
Çaj molle e egër
345.00 Lek
Çaj me sherebelë
519.00 Lek
Çaj kamomil, 20 bustina 40gr
345.00 Lek
Çaj mali organik 90gr